Hlavní obsah

Ribéry už Bayernu v této sezoně nepomůže, kotník se nelepší

Mnichov

Fotbalisté Bayernu Mnichov se ve zbytku sezóny budou muset vedle Arjena Robbena obejít i bez druhé hlavní hvězdy Francka Ribéryho. Zranění kotníku francouzského záložníka se totiž nelepší a je nucen předčasně ukončit sezónu. Nepomůže tak spoluhráčům v odvetě semifinále Ligy mistrů, ve které bude Bayern odvracet vyřazení po prohře 0:3 v Barceloně.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Bayernu Mnichov Franck Ribéry.

Článek

Dvaatřicetiletý francouzský reprezentant nehraje od 11. března, s lékaři se snažil o rychlý návrat, aby týmu pomohl v boji o triumf v Lize mistrů, jenže zranění se nelepší. Podle magazínu Kicker musí nyní být dva týdny v naprostém klidu a nosit speciální obuv.

"Jsem hrozně zklamaný. Tvrdě jsem dřel, abych se rychle vrátil, ale kotník se prostě nelepší. Štve mě to," citovala Ribéryho německá média.

Vedle Ribéryho má po sezoně i nizozemský křídelní hráč Robben. Trenér Josep Guardiola má na marodce také levého beka Davida Alabu či stopera Holgera Badstubera.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

Basketbal

Opava titul neobhájí

Opavští basketbalisté ligový titul neobhájí. Ve čtvrtfinále je senzačně vyřadila Ostrava, která vyhrála doma 86:85 a sérii ovládla 4:2 na zápasy.
NačítámNačíst další články