Hlavní obsah

Tadič byl jak utržený ze řetězu. Kapitán Ajaxu vlepil facku slavícímu spoluhráči

Amsterdam/Praha

Tohle asi nečekal. Kapitán Ajaxu Amsterdam Dušan Tadič pořádně překvapil brazilského spoluhráče Davida Nerese, když mu během oslavy jednoho z gólů vlepil facku. Nizozemský fotbalový klub si na domácím hřišti poradil během úvodního kola nového ročníku Ligy mistrů s Lille 3:0.

Foto: Piroschka Van De Wouw, Reuters

Kapitán Ajaxu Amsterdam Dušan Tadič během úvodního kola nového ročníku Ligy mistrů proti Lille

Článek

Semifinalista milionářské soutěže z minulé sezony svého francouzského protivníka sfoukl hladce 3:0, když se trefili Quincy Promes, Edson Álvarez a Nicolás Tagliafico. Během oslavy prvního gólu z 18. minuty se fanouškům u televizní obrazovky naskytl humorný moment.

Kapitán Ajaxu Dušan Tadič měl z vedení svého celku takovou radost, že brazilskému reprezentantovi Davidu Neresovi uštědřil plesknutí přes tvář. Z výrazu dvaadvacetiletého rodáka ze Sao Paula bylo patrné, že ho netradiční oslava poněkud vyvedla z míry.

Srbský záložník to ale nemyslel ve zlém, což dokazuje jeho následné chování. Ajax si ve skupině H připsal vítězství za 3 body stejně jako Valencie, která v souběžně hraném utkání porazila na Stamford Bridge svěřence Franka Lamparda poměrem 1:0.

Reklama

Související témata: