Hlavní obsah

Zadek krásky zná celý svět. Hráči ze mě nemohli odtrhnout oči, směje se

Madrid/Praha

Zadek téhle krásky zná od sobotního večera takřka celý fotbalový svět. Půvabnou blondýnku Kinsey Wolanskou to ale netrápí, naopak se cítí úžasně. Od chvíle, co narušila finále Ligy mistrů v Madridu, když polonahá vběhla na trávník, narostl počet lidí, co ji na sociálních sítích sledují o celé dva miliony. „Ale sledovali mě i hráči na trávníku. Takový Harry Winks ze mě nemohl odtrhnout oči," směje se dvaadvacetiletá dívka.

Foto: Bernat Armangue, ČTK/AP

Polonahou krásku, která narušila finále fotbalové Ligy mistrů, vyprovázejí z trávníku strážci pořádku. Fotbalisté Liverpoolu vše pobaveně sledují.

Článek
Fotogalerie

Liverpool se dočkal ušatého poháru pro vítěze Ligy mistrů po výhře 2:0.

Fotbalisté Liverpoolu jsou doma s trofejí pro vítěze Ligy mistrů

Je pravda, že finále Ligy mistrů nenabídlo zrovna pohlednou bitvu, která by zůstala v srdcích fanoušků. Ale na moment ze dvacáté minuty, kdy odhalená děva vtrhla na trávník, se bude vzpomínat. Ocenil to i přítel odvážné ženy Vitaly Zdorovetskiy, který je známým youtuberem.

„Nemůžu uvěřit tomu, co se děje, cítím se úžasně. Miluji pocit adrenalinu a chci dělat bláznivé věci. Ale nikdy jsem netušila, že to může nabrat až takový rozměr a že se mi dostane takové podpory," neskrývá pocity štěstí Kinsey Wolanská.

Následující den už vše oslavila v jedné z madridských kaváren. A těší se na to, až si ji její přítel vezme za ženu. Neváhala mu na dálku poděkovat a oznámila světu, jak jej miluje. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. „Jsem na ni hrdý, její zadek je teď tak slavný," vzkázal své milé Zdorovetskiy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

#championsleague #liverpool #tottenham

Příspěvek sdílený Kinsey Wolanski (@kinsey_sueofficial),Čen 2, 2019 v 1:33 PDT

Reklama

Související témata: