Hlavní obsah

Na Ligu národů s Portugalskem už zbývá jen 400 lístků

Zářijový domácí zápas české reprezentace v pražském Edenu proti Portugalsku v Lize národů je téměř vyprodaný. Podle Fotbalové asociace ČR zbývá zhruba 400 posledních vstupenek, které půjdou do prodeje na internetu ve středu 14. září.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Proti Portugalsku poženou české fotbalisty naplněné tribuny stadionu v Edenu.

Článek

O zápas proti Portugalsku s hvězdným kanonýrem Cristianem Ronaldem je velký zájem a téměř vyprodáno je od úvodní fáze předprodeje. Podle FAČR bude k dispozici asi 400 míst se sníženou viditelností, a to s výraznou slevou. Lístky budou stát 1600 a 1330 korun místo původních 2290 a 1890 korun. K dostání pak podle asociace budou také maximálně desítky propadlých rezervací za plnou cenu. Kapacita stadionu v Edenu pro fotbalové zápasy je 19.370 míst.

FAČR v první vlně prodávala balíčky na všechna tři domácí utkání Ligy národů. V červnu svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého v Edenu přivítali Švýcarsko a poté Španělsko. Zatímco na druhý duel dorazilo přes 18 tisíc diváků a bylo téměř vyprodáno, utkání se Švýcary sledovalo jen přes 12 tisíc lidí.

Reprezentanti v září zakončí vystoupení v elitní skupině A2 Ligy národů. Nejprve 24. září přivítají Portugalsko a o tři dny později se představí ve Švýcarsku. Po čtyřech kolech figurují Šilhavého svěřenci na třetím místě tabulky s jednobodovým náskokem před posledním Švýcarskem. Nejhorší celek skupiny sestoupí do úrovně B.

Český tým zatím postupně porazil Švýcarsko 2:1, remizoval se Španělskem 2:2 a prohrál v Portugalsku i ve Španělsku shodně 0:2. "Portugalsko v čele s Ronaldem a dalšími hvězdami je sice silným soupeřem, ale už v červnu jsme si ověřili, že ho můžeme potrápit. Doma se nám navíc v poslední době dařilo, v hlavě mám skvělé zápasy proti Anglii, Belgii nebo Španělsku, na které budeme chtít navázat," citoval web FAČR reprezentačního trenéra Jaroslava Šilhavého.

Reklama