Hlavní obsah

Nenávidíme tě, zabijáku! Nechutné útoky na Vaclíka kvůli Ronaldovu rozbitému nosu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sobotní večer v Edenu se Čechům vůbec nepovedl. V elitní divizi Ligy národů schytali od Portugalska debakl 0:4. Hvězdný střelec Cristiano Ronaldo se sice do sítě netrefil, ale přesto byl hodně vidět, a to i díky srážce s gólmanem Tomášem Vaclíkem, který mu omylem rozbil nos. Fanoušci slavné CR7 teď brankáři Olympiakosu nemohou přijít na jméno a na sociálních sítích mu ostře nadávají.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Portugalec Cristiano Ronaldo v duelu s Českou republikou.

Článek

Inkriminovaná situace se odehrála ve 13. minutě zápasu, kdy se do pokutového území snášel vysoký balon, po kterém s nataženýma rukama vyběhl gólman Vaclík. Jenže proti němu vystartoval i Ronaldo, který se ho snažil odehrát hlavou. Hráči se tvrdě srazili a portugalskému kanonýrovi se z nosu spustila krev.

Oba hráči se ale oklepali, Ronaldo byl ošetřen a po převléknutí dresu pokračoval ve hře. Český brankář svůj zákrok už nemohl ovlivnit, nešlo o žádný zákeřný faul, ale fanoušci útočníka Manchesteru United to vidí jinak.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tomáš Vaclík (@vaclos31)

„Nenávidím tě!" píše jeden z uživatelů Vaclíkovi pod jeho posledním příspěvkem na Instagramu. „Už nikdy se nedotýkej CR7," přisadil si další. „Kus h***a. Zbytečný. I nehet Cristiana má větší cenu než celá vaše rodina," nechutně útočili další.

Dále se to pod příspěvkem hemží spoustou emoji se vztyčeným prostředníčkem a řadou sprostých nadávek. „Nauč se hrát fotbal, nebo se zkus přesunout do UFC," píše další z fanoušků CR7.

Reprezentační gólman si s největší hvězdou Portugalců srážku hned vyříkal a po utkání byl zjišťovat i v šatně, zda je v pořádku. Fanoušci však nemůžou zkousnout, že někdo jejich oblíbenci zkřivil vlásek, natož pak rozbil nos. Nechutné útoky jsou však daleko za čárou.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články