Hlavní obsah

Chystá se pikantní comeback? Messi sní o návratu do Barcelony

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve fotbalových kuloárech se začíná spekulovat o tom, že hvězdný útočník Lionel Messi sní o návratu do milované Barcelony. Čtyřiatřicetiletý argentinský fotbalista odešel z katalánského klubu v létě do pařížského celku PSG, kde se mu zatím nedaří tak, jak by si zřejmě on i klub představovali. Jeho otec a agent v jedné osobě Jorge podle novináře Gerarda Romera už prý s Barcelonou začal jednat.

Foto: Sarah Meyssonnier, Reuters

Lionel Messi z PSG poté, co ve druhém poločasu utkání Ligy mistrů s Realem Madrid neproměnil penaltu.

Článek

Messi v Paris St. Germain nezáří. Zůstává ve stínu mladého talentovaného Francouze Kyliana Mbappého, který má zatím na svém kontě v letošní sezoně 15 gólů z 25 zápasů. Statistika Argentince není zdaleka tak oslnivá, pouhé dvě branky v 18 utkáních. Co se ale týká asistencí, je na tom se svým o dekádu mladším spoluhráčem nastejno, oba jich mají deset a jsou na tom nejlépe v lize.

Trápení argentinského reprezentanta se ještě prohloubilo vyřazením PSG s Realem Madrid v Lize mistrů. Fanoušci pak v následujícím ligovém zápase s Bordeux Messiho společně s Neymarem vypískali.

Nyní přišel renomovaný novinář Gerard Romero s informací, že Leo sní o návratu do Barcelony. Jeho otec a agent v jedné osobě dokonce už prý začal s katalánským klubem telefonicky jednat. Problémem při jeho případném návratu by však mohl být mimo jiné fakt, že barcelonský trenér Xavi plánuje sestavit výrazně mladší kádr, do kterého už by se hvězdný útočník nemusel vejít.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články