Hlavní obsah

Fotbalista Sakho skončil v Montpellier po hádce s koučem, údajně ho nakopl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý francouzský fotbalový reprezentant Mamadou Sakho odešel z Montpellier po hádce s koučem, kterého během roztržky v tréninkovém centru podle médií dokonce nakopl. Někdejší stoper Paris St. Germain a Liverpoolu na instagramu oznámil, že se rozhodl v klubu skončit.

Foto: Profimedia.cz

Mamadou Sakho po hádce s trenérem končí v Montpellieru

Článek

„Musíte vědět, jak odejít od stolu, když už se nepodává respekt. Po incidentu, který se odehrál minulý týden v tréninkovém centru a za který odmítám jakoukoli odpovědnost, jsem se rozhodl ukončit spolupráci s Montpellier,“ napsal třiatřicetiletý hráč, který působil v klubu od roku 2021, kdy přišel z Crystal Palace.

Vedení Montpellier uvedlo, že se obě strany rozhodly ukončit spolupráci dohodou po desetidenním zvažování. „Už deset dní trvá mediální šílenství kolem ‚bitky‘ mezi (trenérem) Michelem Der Zakarianem a Mamadouem Sakhem,“ stojí v prohlášení jedenáctého týmu francouzské ligy.

Z disciplinárních důvodů skončil Sakho i v Liverpoolu poté, co ho v létě 2016 kouč Jürgen Klopp poslal domů z amerického přípravného turné. Za francouzskou reprezentaci odehrál rodák z Paříže 29 zápasů.

Reklama

Související témata: