Hlavní obsah

Hvězdný fotbalista Mbappé připustil, že by mohl zůstat v PSG

Fotbalový útočník Kylian Mbappé připustil, že by mohl zůstat v Paris St. Germain. Třiadvacetiletý francouzský reprezentant to řekl po nedělním ligovém utkání s Lorientem, v němž pomohl dvěma brankami a třemi asistencemi k výhře 5:1. PSG se drží v čele soutěže o dvanáct bodů před Marseille.

Foto: Susana Vera, Reuters

Kylian Mbappé a Lionel Messi z PSG.

Článek

"Kdybych se rozhodl, už bych to řekl," uvedl Mbappé pro Amazon Prime. "Nemusím se ale nikomu zodpovídat. Pokud bych měl jasno, převzal bych za to zodpovědnost," doplnil rodák z Paříže, jemuž po sezoně skončí v klubu smlouva.

Odchovanec Monaka a mistr světa z roku 2018 přestoupil definitivně do PSG před necelými čtyřmi lety a nastřílel v klubu 160 branek. Vyhrál s ním také třikrát nejvyšší domácí soutěž.

Třiadvacetiletý útočník ale nadále čeká na triumf v Lize mistrů. Pařížané v tomto roce vypadli v osmifinále s Realem Madrid. Právě španělský velkoklub má o Mbappého velký zájem.

"Nemusím se před ničím skrývat, nikoho jsem nezabil. Vím, že se lidem zdá, že to trvá dlouho. Chci se ale rozhodnout, jak nejlépe to půjde. Stále o tom přemýšlím, protože jsou tu pořád nové věci a parametry. Rád bych si vybral správně. A jestli je možné mé setrvání v PSG? Samozřejmě," dodal Mbappé.

Stávající kontrakt vyprší Mbappému na konci června. Poté by se stal volným hráčem.

Reklama

Související témata: