Hlavní obsah

Rozklad v PSG? Neymar terčem zloby fanoušků, Messi a Mbappé touží odejít

Fotbalový gigant Paris Saint-Germain se zmítá v interní krizi. Tvrdí to alespoň ve své anglické verzi španělský deník Marca s odvoláním na informace francouzského novináře Daniela Riola. Není prý vyloučeno, že suverénní lídr Lique 1 v létě přijde o všechny tři klenoty své sestavy – Brazilce Neymara, Argentince Lionela Messiho a francouzského reprezentanta Kyliana Mbappého.

Foto: Stephane Mahe, Reuters

Brazilský fotbalista Neymar a PSG. Bude tohle spojení platit i příští rok?

Článek

„Neymar už trénuje jen minimálně, k přípravě přijíždí v žalostném stavu, jako opilý," přiblížil Riolo aktuální stav pro stanici RMC Sport. Brazilská hvězda je navíc terčem zloby příznivců pařížského klubu. „Fanoušky nezajímají jeho zas..né blbinky ani jeho dokument na Netflixu. Nejlepší by bylo mu podepsat šek a nechat ho jít. Klubu hrozně ubližuje, ničí ho," přidává Riolo.

Sebevědomý a ambiciózní PSG dostal před dvěma týdny tvrdou ránu poté, co vysněný triumf v Lize mistrů skončil vyřazením v osmifinále Champions League s Realem Madrid. Apatické je údajně i vedení, včetně šéfa Násira Al-Chelajfího, sportovního ředitele Leonarda či trenéra Mauricia Pochettina.

Deník L´Équipe navíc píše o rozkolu v kabině mezi španělsky a francouzsky hovořící částí kádru. Při dostatečném náskoku týmu v domácí ligové soutěži zřejmě opadlo i soustředění, výsledkem je prohra 0:3 v nedělním duelu s Monakem.

Již déle se mluví o tom, že klub v létě opustí po vypršení smlouvy střelec Mbappé, který by měl zamířit právě do Realu Madrid. O comebacku do Barcelony prý přemýšlí Messi a ani Neymar, který přišel do klubu z francouzské metropole před pěti lety za astronomických 222 milionů eur (přes 5,5 miliardy korun), by bez angažmá nezůstal. Anglický Daily Mail už referuje, že o 30letého dribléra projevily zájem movité kluby z Premier League – zejména Manchester City a Newcastle.

Reklama

Související témata: