Hlavní obsah

Komplikace? Zotavení z nákazy covidem trvalo déle, přiznal Messi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hvězdný útočník pařížského celku Lionel Messi se během vánočních svátků nakazil covidem a chyběl svému týmu během prvních dvou letošních zápasů proti Vannes a Lyonu. Svým fanouškům teď poděkoval za podporu a ujistil je, že se těší, až opět vyběhne na hřiště. Zotavení z nemoci však prý probíhalo déle, než si myslel.

Foto: Instagram @leomessi

Lionel Messi s manželkou na jednom z večírků.

Článek

Messi byl pozitivně testován po dovolené v rodném Rosariu v Argentině, kde navštívil řadu večírků. Na jednom se objevil po boku DJ Fera Palacia, kterého příznivci argentinského fotbalisty obviňovali z toho, že jejich modlu nakazil. Dokonce mu prý vyhrožovali smrtí.

Argentinská hvězda od té doby měla všechny testy negativní a s rodinou se vrátila do Paříže. Svým příznivcům Messi poděkoval skrz sociální sítě za podporu, kterou mu po dobu jeho nepřítomnosti vyjadřovali.

„Jak víte, měl jsem covid a chtěl jsem vám poděkovat za všechny zprávy, které jsem dostal, a říct vám, že jsem si myslel, že se uzdravím dříve," napsal čtyřiatřicetiletý fotbalista.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Leo Messi (@leomessi)

Fanoušky však ujistil, že už je téměř zdráv a moc se těší, až se vrátí na hřiště. „Momentálně trénuji, abych byl opět ve stoprocentní formě, letos mě čekají krásné výzvy a doufám, že se brzy zase uvidíme," uzavřel.

V zápase by se Messi mohl opět představit až zřejmě 23. ledna proti Remeši. V tabulce francouzské ligy mají svěřenci trenéra Pochettina momentálně jedenáctibodový náskok na druhé Nice a brousí si zuby na zisk titulu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články