Hlavní obsah

O Baroše má zájem nováček Premier League West Bromwich

Český fotbalový útočník Milan Baroš by po svém půlročním působení v anglickém Portsmouthu mohl i nadále hrát v anglické nejvyšší soutěži. O kmenového hráče francouzského Lyonu prý podle deníku The Mirror projevil zájem nováček Premier League West Bromwich Albion, kde by se mohl potkat s dalším českým forvardem Romanem Bednářem.

Článek

Vedle West Bromwiche, v jehož kádru je také bývalý brankář Plzně Michal Daněk, má dle anglického deníku o Barošovy služby zájem další prvoligový klub Bolton Wanderers. Sám vigantický rodák si nyní po nevydařeném Euru užívá dovolené a očekává, jakou nabídku mu jeho agent v letním přestupním období přinese.

„Budu jednat s vedením Lyonu a pak se rozhodneme, jestli tam Milan zůstane nebo se vrátí do Anglie,“ nechal se slyšet na stránkách mirror.co.uk hráčův agent Pavel Paska. Baroš zažil zvláštní jarní sezónu v Portsmouthu, kde byl na hostování právě z týmu francouzského mistra. V dresu Pompey sice slavil zisk cenného Anglického poháru, v odehraných šestnácti duelech ovšem ani jednou neskóroval.

"Pochybuji, že u nás bude Milan Baroš i nadále. Nevím kolik si za něj Lyon řekne. Ještě jsem s ním totiž neměl šanci mluvit, po finále FA Cupu musel hned odjet," řekl k možnému dalšímu působení Baroše na jihu Anglie pro stránky portsmouth.co.uk kouč Pompey Harry Redknapp.

Poté, co šestadvacetiletému útočníkovi skončílo půlroční hostování, se zdálo, že je jeho angažování na britských ostrovech minulostí. V Lyonu, kam přišel před půldruhým rokem z Aston Villy a kde má stále platnou smlouvu, by na druhou stranu Baroše čekala velká konkurence v podobě Brazilce Freda, Karima Benzemy a Sidney Govoua, na něž bude nový trenér lyonského klubu Claude Puel sázet.

Reklama

Související témata: