Hlavní obsah

Proč nehraje Ramos?! Šéf PSG je naštvaný na lékařský tým

Paříž/Praha

Sergio Ramos poprvé od letního podpisu smlouvy s Paris St. Germain trénoval s týmem. Francouzský klub na svém Twitteru zveřejnil v úterý fotky smějícího se španělského stopera v tréninkovém centru Camp des Loges. K dobré náladě má ale daleko majitel PSG Násir Al Chelajfí. Podle francouzského deníku L'Équipe zazlívá klubovým lékařům, že Ramose nedokázali dát do kupy mnohem dřív.

Foto: @PSG_English, Twitter

Sergio Ramos při tréninku v PSG

Článek

Ramose od přestupu z Realu Madrid provázejí zdravotní patálie - zranění kolene a lýtka. Za nový klub neodehrál doposud ani vteřinu. Do úterý se připravoval výhradně individuálně. Pětatřicetiletý mistr světa a dvojnásobný evropský šampion měl však údajně problém také s přílišnou opatrností doktorů. Kdyby bylo po jeho, už by dávno běhal po trávnících.

Čtyřnásobný vítěz Ligy mistrů ale nebyl jediný, kdo měl špatný pocit z fungování lékařské sekce PSG. Netrpělivost podle L'Équipe neskrýval ani Násir Al Chelajfí. Několikrát důrazně žádal lékařský štáb o vysvětlení, proč se Ramosova rekonvalescence tak vleče.

Katařan byl v posledních týdnech naštvaný, když viděl jeden ze svých klenotů na tribuně. Tím spíš, že výběr kouče Mauricia Pochettina má na podzim nedostatky v obraně. V Ligue 1 ve 13 kolech inkasoval 13 gólů, dalších pět pak ve čtyřech duelech Ligy mistrů. Teď se zdá, že situace kolem Ramose se konečně vyjasnila. Ve francouzských médiích se spekuluje, že by si mohl odbýt premiéru 28. listopadu v ligovém duelu se St. Étienne.

Reklama

Související témata: