Hlavní obsah

Takhle ne! Messi a Ramos měli na tréninku PSG rozmíšku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dvě legendy v sobě. Fotbalisté Paris Saint-Germain Lionel Messi a Sergio Ramos měli na tréninku zápletku. Co se stalo? Španělský fotbalista Argentince v jednom souboji nešetrně trefil, což se hvězdnému útočníkovi nelíbilo, a tak si to s impulsivním hráčem z obrany šel vysvětlit.

Foto: Profimedia.cz

Lionel Messi a Sergio Ramos se nepohodli na tréninku PSG

Článek

Francouzská Ligue 1 má na programu první kolo nového ročníku 6. srpna. PSG se představí na hřišti Clermontu a bude chtít začít nejlépe, aby mohl nastartovat cestu za obhajobou titulu. Na tréninku tohoto slavného klubu ale došlo k rozporu dvou hvězd týmu. Lionel Messi a Sergio Ramos měli menší slovní výměnu poté, co Ramos v souboji zasáhl nohou oporu útoku. Argentinec projevil určitou nespokojenost a svému kolegovi okamžitě vyčinil.

Těsně po střetu Messi dokončil akci a skóroval. Vzápětí se vydal k Ramosovi a s údivem koukal, co jeho spoluhráč provedl. Po chvíli se španělský obránce snažil o usmíření, ale argentinský šikula nejevil zájem. Tréninku přihlížel plný stadion fanoušků, který byl svědkem této konfrontace.

Pro oba hráče byla uplynulá sezona v pařížském klubu premiérová. Messi ve 26 ligových zápasech rozvlnil síť v brance soupeře šestkrát, v Lize mistrů v pěti utkáních dokonce sedmkrát. I tak to byla jeho nejhorší sezona od ročníku 2004/2005, kdy mu bylo 17 let. Zkušený defenzivní štít Ramos a bývalý Messiho rival z Realu Madrid stihl v lize vinou zranění sehrát pouze 12 duelů, ve kterých se trefil dvakrát.

Reklama

Související témata: