Hlavní obsah

Lístky na Španělsko rychle mizí, nejsnazší cesta vede přes fanclub

Jen tři tisíce lístků zbývá v prodeji na utkání Česká republika – Španělsko. Dlouho očekávaný duel českých reprezentantů s úřadujícími světovými i evropskými šampióny bude 7. října hostit letenská Generali Arena. Vyprodaný fotbalový chrám pro sedmnáct tisícovek diváků nabídne svým návštěvníkům vynikající atmosféru, ale především možnost vidět na vlastní oči souboj party kolem Tomáše Rosického a Petra Čecha s nejlepšími fotbalisty současnosti v čele s Xavim, Iniestou nebo Villou. Ze zmíněných tří tisícovek zbývajících vstupenek je pak plná polovina rezervována pro členy oficiálního fanclubu, kteří navíc mohou při nákupu využít slevu 10 procent.

Reprezentace podporuje fanclub

Článek

Volná místa si fanoušci mohou prohlédnout a zarezervovat na serveru www.ticketportal.cz, lístky jsou k dispozici za cenu od 500 Kč ve spodní části dolní tribuny až do 2800 Kč za místa na hlavní tribuně letenského chrámu.

Obrovský zájem o utkání dávají největší šance k získání lístků přes Oficiální fanclub české reprezentace. Organizace sdružující ty nejaktivnější příznivce s českým fotbalem v srdci se před utkáním se Španěly intenzivně chystá na pomyslný vrchol svého dosavadního působení. Dle smlouvy s FAČR je fanclubu garantováno 20 % kapacity stadiónu, což je cca 3500 vstupenek (pro tento zápas je z důvodu bezpečnosti snížena kapacita na necelých 17 tisíc) do sektorů v horní i dolní části tribuny za jednou z branek, do prostor v rozích hřiště, ale třeba také na hlavní tribunu. Skoro polovina ze zmíněných tří tisícovek je ještě stále pro fanclub k dispozici.

Možnost získat vstupenku navíc platí jak pro stávající dlouhodobé členy, kteří se díky věrnosti mohli dostat až ke slevě 30 procent, ale také pro potencionální nové členy. Ti by si vedle možnosti získat vstupenky na fotbalový duel desetiletí s desetiprocentní slevou mohli užít také další výhody vyplývající z příslušnosti k oficiální fanouškovské základně. Veškeré informace o možnostech vstupu do řad fanclubu najdou fanoušci zde, včetně výčtu lákavých výhod, možnosti získávání vstupenek na další reprezentační duely a také účasti na dalších plánovaných činnostech fanclubu.

Tou největší bude oficiální fanpark fanclubu před utkáním se Španělskem na Letenské pláni, který svým návštěvníkům nabídne velké množství zábavy, fotbalových soutěží o atraktivní ceny a především pak neopakovatelnou atmosféru.

Volné kapacity vstupenek pro fanclub jsou rezervovány do 29. srpna, případní zájemci tak mají nejvyšší čas. K návštěvě stránek www.fanclubfotbal.cz pak láká ještě webová soutěž o vstupenky na utkání se Španělskem a další zajímavé ceny, jako např. knihu „Fotbalový anděl“ o Vladimíru Šmicerovi s jeho vlastnoručním věnováním a mnoho dalšího. Tato soutěž startuje již v pátek, tak buďte připraveni!

Reklama

  Bayern - Real Madrid dnes 21 : 00
20240430T21 : 00:00+0200
Bayern vs. Real Madrid
Bayern vs. Real Madrid
Bayern
Real Madrid