Hlavní obsah

Fotbalisté po blamáži s Arménií trénovali i s Limberským

Čeští fotbalisté po prohraném kvalifikačním utkání s Arménií (1:2) dnes trénovali v kompletním složení. Na stadiónu pražské Dukly nechyběl ani obránce David Limberský, který nedohrál páteční duel v Edenu kvůli žaludečním problémům.

Foto: Milan Malíček, Právo

Obránce David Limberský obchází Arase Özbilize z Arménie. V utkání byl ale nucen předčasně střídat.

Článek

Hráči, kteří zasáhli do utkání s Arménií, absolvovali jako tradičně pouze lehký výklus a protažení. Limberský se pomalu dává dohromady po páteční nevolnosti. Kvůli ní musel odejít ze hřiště v 64. minutě. „Úplně v pohodě to ještě není, byl jsem ráno na kapačce a měl nějaké léky, ale věřím, že se z toho vylížu a budu do úterý v pořádku," řekl novinářům Limberský.

Svěřenci Michala Bílka v neděli okolo páté hodiny odpolední odletí z Prahy do Itálie, kde je v úterý v Turíně čeká další kvalifikační zápas s úřadujícími vicemistry Evropy.

Čeští fotbalisté v sedmi utkáních v kvalifikační skupině B získali devět bodů a jsou o skóre na třetím místě s bodovou ztrátou na druhé Bulharsko, devět bodů má i Arménie a Dánsko. Neporažená Itálie suverénně vede se sedmnácti body.

Osm nejlepších týmů z devíti kvalifikačních skupin postupuje do baráže o mistrovství světa. Českému týmu nemusí stačit ani tři výhry z posledních zápasů v Itálii, na Maltě a v Bulharsku.

Reklama

Související témata: