Hlavní obsah

Podmínky baráže v nejistotě. Švédsko odložilo předprodej vstupenek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Soupeř je dávno jasný, podmínky na jeho půdě zatím nejasné. Důležitý barážový zápas fotbalové reprezentace o postup na mistrovství světa proti Švédsku se blíží. Fanoušci, kteří budou chtít národní tým ve čtvrtek 24. března podpořit přímo na stadionu v Solně, budou moci vstupenky nakupovat přes internet. Švédská asociace však zatím kvůli pandemii covid-19 začátek prodeje odložila.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Vaclík během utkání kvalifikace MS 2022 s Walesem.

Článek

Pokud chtějí Češi na šampionát do Kataru. Budou muset zvládnout dva těžké kroky na hřištích soupeřů. První ve Švédsku, druhý pak v případě postupu buď v Polsku, nebo v Rusku.

Aktuálně není jasné, kdy prodej vstupenek na úvodní utkání začne. Fotbalová asociace České republiky čeká na podrobnější informace ze Švédska, které by měla obdržet během února.

Jsme rádi, že to Lothar Matthäus vylosoval tak, jak to vylosoval, je spokojený Jaroslav Šilhavý

Sport.cz, FAČR

„Předprodej jsme chtěli spustit 25. ledna, ale kvůli nejisté situaci a novým omezením spojených s šířením covid-19 jsme museli prodej vstupenek odložit na neurčito," oznámila švédská asociace na svých internetových stránkách.

Zároveň uvedla, že očekává odehrání zápasu bez diváckých omezení. Nicméně současná protiepidemická opatření potrvají minimálně do poloviny února. Švédská strana chce proto pozdržet začátek prodeje vstupenek do chvíle, kdy obdrží další informace o omezeních souvisejících s šířením covid-19.

"Předprodej pro české fanoušky následně spustí také FAČR. Příznivci české reprezentace budou moci kupovat e-Tickety přes internet. Na místě před zápasem už žádné vstupenky do hostujícího - tedy českého - sektoru k dispozici nebudou," avozuje FAČR na svém webu.

Zápas Švédsko - Česká republika se bude hrát ve čtvrtek 24. března od 20:45 ve Friends Areně ve městě Solna, což je samostatné město u Stockholmu. Vítěz se o pět dnů později střetne s vítězem duelu Rusko - Polsko o postup na mistrovství světa 2022.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články