Hlavní obsah

Nejcennější artefakt nebo brankářský hrdina. Argentinský reprezentant si nechal zvěčnit ikonické momenty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úspěch, na který se nezapomíná. Argentinský špílmachr Alejandro Gómez si navíc triumf argentinské reprezentace na nedávném fotbalovém mistrovství světa v Kataru může připomínat dennodenně. Na tělo si totiž nechal zvěčnit hned tři tetování, jedno z nich například symbolizuje úchvatný zákrok brankáře Emiliana Martíneze z finále proti Francii.

Foto: mundoalbiceleste

Argentinský fotbalový reprezentat Alejandro Gómez.

Článek

Tři tetování a s tím spojené jedinečné okamžiky, které zcela určitě ještě teď běží v hlavě čtyřiatřicetiletého Alejandra Gómeze, jenž představoval jeden z dílků argentinské reprezentace na fotbalovém mistrovství světa v Kataru. A ačkoliv ofenzivní hráč neodehrál ani dva celé zápasy, přesto více než výstižně ukázal, jak si zlaté medaile a nejcennějšího fotbalového artefaktu váží.

Na svých sociálních sítích se totiž pochlubil „novou" podobou svého těla, které v současné zdobí další přírůstky. Chvályhodný čin navíc ocenili i spoluhráči z reprezentace, slova uznání nechyběla například od brankáře Emiliana Martíneze nebo obránce Nica Tagliafica.

A jak tedy zvěčnění úspěchu jihoamerické země na kůži hráče španělské Sevilly vypadá? Na levém lýtku je vyobrazen dres argentinské reprezentace s Gómezovou jmenovkou a číslem 17. Tetování na pravé dolní končetině pro změnu symbolizuje úchvatný zákrok brankáře Emiliana Martíneze z nastavení druhého prodloužení finále proti Francii, během kterého v tutové šanci vychytal za stavu 3-3 útočníka Kola Muaniho. Podobiznu třicetiletého strážce tyčí poté doplňuje přesný čas zákroku, tedy 122 minutu a 43 sekundu.

A v neposlední řadě nesmí chybět nejcennější fotbalová trofej, která se nachází na zadní straně stehna levé nohy. Rodák z Buenos Aires tak ve velkém stylu rozšířil již už takhle nemalý počet tetování, nejnovější přírůstek ale každému správnému fanouškovi bude ihned evokovat argentinskou jízdu na fotbalovém mistrovství světa.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články