Hlavní obsah

Neymar věnuje svůj první gól na MS neofašistickému prezidentovi Brazílie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brazilský útočník Neymar Jr. slíbil na svém Instagramu, že první gól, který vstřelí na letošním mistrovství světa v Kataru, věnuje neofašistickému prezidentovi Brazílie, Jairu Bolsonarovi. V největším státě Jižní Ameriky proběhlo 2. října první kolo prezidentských voleb, zatímco druhé se uskuteční předposlední říjnový den. Bolsanaro tak má možnost svou pozici obhájit.

Foto: Nacho Doce, Reuters

Brazilský útočník Neymar Júnior.

Článek

"První gól: s dvěma rukama," napsal Neymar na svůj instagramový účet, čímž odkazoval na volební číslo Bolsonara, 22. "Mistrovství se blíží. Bylo by úžasné, kdyby se nám ho podařilo vyhrát a zároveň znovuzvolit Bolsanara prezidentem. Všichni by byli šťastní," pokračoval.

Na Neymarův komentář zareagoval na YouTube protikandidát Luiz Inácio Lula. "Myslím si, že se bojí, že pokud se stanu prezidentem, přijdu na všechny ty daňové dluhy, které mu jeho kamarád Bolsonaro odpustil," úsměvně dodal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Boston i díky Pastrňákovi triumfoval v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články