Hlavní obsah

Událost roku je tady! Jak bude vypadat MS ve fotbale na Sport.cz?

Největší fotbalová událost roku - mistrovství světa v Kataru je tady. Ostře sledovaný šampionát hraný v netradičním termínu i destinaci startuje již v neděli a server Sport.cz bude u toho. Přímo na místě bude dění sledovat a zaznamenávat redaktor a bývalý prvoligový hráč Robert Neumann, který se o zážitky podělí i ve studiích pořadu Přímák extra. Ten bude mít hned jedenáct dílů a jeho hosty budou opravdové hvězdy.

Co nabídne Sport.cz během MS ve fotbale?Video: Sport.cz

 
Článek

Zápasy i dění v Kataru přijdou rozebírat vicemistři Evropy 1996 Karel Poborský a Vladimír Šmicer, bývalí trenéři reprezentace Karel Jarolím a Petr Rada. Chybět nebude ani zkušený záložník Jan Morávek, hráč Bohemians s bohatými zkušenostmi z bundesligy. O své postřehy se podělí i Ivan Hašek, který má trenérské zkušenosti s fotbalem na Arabském poloostrově. Premiérové studio je připraveno už na neděli, kdy je na programu úvodní duel šampionátu mezi Katarem a Ekvádorem.

Všechny zápasy budeme sledovat v podrobných textových online reportážích, nově k nim přibudou živé audio komentáře. Z každého zápasu nedlouho po závěrečném hvizdu uživatelům nabídneme video sestřihy toho nejzajímavějšího. Součástí zpravodajství sportovní události roku bude samozřejmě i bohatý statistický servis, a to včetně rozpisu zápasů, soupisek týmů, i nabídku televizních stanic, které budou zápasy z Kataru vysílat.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články