Hlavní obsah

Bizarní pomsta rozhodčímu! Šéf známého klubu svedl jeho manželku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pomsta, jakou fotbalový svět nejspíš nezažil. Brazilská média přišla s bizarním příběhem, kterým se měl dohrát finálový zápas tamního šampionátu z dubna loňského orku mezi celky Atlético Mineiro a Cruzeirem (3:1). Prezident Cruzeira Sérgio Santos Rodrigues nesl porážku svého klubu velmi těžce a tvrdil, že na ní měl velký podíl rozhodčí Felipe Fernandes Lima. Rozhodl se proto arbitrovi pomstít, a to velmi netradičním způsobem, když svedl jeho manželku...

Foto: Profimedia.cz

Prezident Cruzeira Sérgio Santos Rodrigues (na snímku s bývalým brazilským reprezentantem Ronaldem) se rozhodl pomstít rozhodčímu. Zvolil velmi netradiční způsob.

Článek

Prezident Cruzeira měl po prohraném utkání pocit, že utkání na stranu Mineira pomohl překlopit svými výroky rozhodčí. Výsledek nedokázal rozdýchat a podle serveru Futmais, z nějž cituje také portál Šport.sk, se rozhodl sudímu pomstít. Aby si s arbitrem vyrovnal účty, neváhal podvést svoji manželku a randil s ženou zmíněného rozhodčího.

Na veřejnost pak uniklo video, kde je vidět, jak se Rodrigues objímá s Limovou manželkou v nočním baru. Žádná ze zainteresovaných stran se k situaci pro média nevyjádřila.

Reklama