Hlavní obsah

Fanoušek vběhl na hřiště. Fotbalistka mu uštědřila tvrdou lekci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tvrdou lekci si vysloužil fotbalový fanoušek, který vběhnutím na hřiště narušil středeční zápas Ligy mistryň mezi domácí Chelsea a Juventusem (0:0). Hráčka londýnského klubu Samantha Kerrová nezvaného hosta na hrací ploše nehodlala tolerovat a hokejovým bodyčekem ho nekompromisně srazila k zemi. Od rozhodčího za to následně vyfasovala karetní trest.

Foto: @ktrain_11, Twitter

Fotbalistka Chelsea Samantha Kerrová zasahuje proti fanouškovi na hřišti.

Článek

Duel pátého kola základní skupiny Ligy mistryň mezi průběžně vedoucími celky tabulky góly nepřinesl. Nejspíš proto se pomatený fanoušek rozhodl zpestřit si zápas po svém.

Neznámý mladík vběhl na hřiště, po kterém se producíroval s mobilem v ruce a ze své výpravy pořizoval obrazový záznam. Australanka Kerrová proti němu zakročila dost rázně. Fanoušek si po jejím útoku prohlédl trávník pěkně zblízka.

Pro počínání osmadvacetileté útočnice ale neměla pochopení zase sudí zápasu Sara Perssonová, byť Australanka za žlutou kartu musela být v konečném důsledku ještě ráda.

"Incident nám fotbalistkám, vedením stadionů i pořadatelské službě připomněl, že ochranu hráček musíme klást na první místo," řekla po utkání trenérka Londýňanek Emma Hayesová.

K něčemu podobnému došlo nedávno i v tuzemském fotbale. V druholigovém utkání brněnského derby zpacifikoval fanouška na hřišti fotbalista Líšně Jan Silný. Ten tehdy výtržníka také složil na zem, za což byl sudím vyzván rovnou k odchodu do sprch.

Reklama

Související témata:
  1 : 0 Dortmund - PSG 1 : 0 dohráno
20240501T21 : 00:00+0200
Dortmund vs. PSG
Dortmund vs. PSG
Dortmund
PSG
  AS Řím - Leverkusen dnes 21 : 00
20240502T21 : 00:00+0200
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím
Leverkusen