Hlavní obsah

Fenin na plac! Nezkrotný internacionál začal velký comeback

Praha

Dva roky nekopal, ale fotbal mu začal chybět. Chce dát zapomenout na své nechvalně slavné eskapády a ukázat, že ve 33 letech už dostal rozum a bude sekat dobrotu. Co na tom, že zatím jen v pražské I. A třídě. Internacionál Martin Fenin má za sebou debut v dresu FK Řeporyje. Na hřiště přišel v 60. minutě a pomohl svým novým spoluhráčům k remíze 2:2 se Zbraslaví.

Martin Fenin bude hrát za FK Řeporyje. Po dvou letech mám zase chuť do fotbalu, hlásíVideo: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Řeporyjský starosta Pavel Novotný udělal v týdnu show už jen z angažování nové posily. Představení v přímém přenosu, tisková konference jako v první lize.

„Mám fotbal pořád rád. Jsem šťastný, zamilovaný, mám přítelkyni, chci mít rodinu. Jsem soudný, na vyšší ambice už to není. V Řeporyjích to bude show. Očekávaní ode mě na druhou stranu budou velká, takže před prvním zápasem určitě nervózní budu," avizoval Martin Fenin.

Zastrašováním konkurence se rodil přestup do FK Řeporyje. Nemůže to dopadnou špatně, věří Martin FeninVideo: Sport.cz

V sobotu odpoledne usedl jen na lavičku, ale když jeho tým na začátku druhé půle hrál nerozhodně 1:1, zvedl se a v 60. minutě zahájil další ze své nekonečné řady pokusů o návrat.

„Restartů kariéry už jsem měl asi třiadvacet," usmívá se s nadhledem.

Gól sice nedal, domácí ovšem v závěru stihli vyrovnat na 2:2 a uvítat slavnou posilu jedním bodem.

„Čekáme od Martina góly, atraktivní hru, fauly na něj, už jen aby pořádně začal. Je tady skvělá divácká kulisa, na něj přijde ještě víc lidí," těší se trenér Michael Lukič.

Zatímco Zbraslav je po čtyřech kolech s deseti body druhá, Řeporyjím patří se ziskem sedmi bodů šesté místo.

Reklama

Související témata: