Hlavní obsah

Fotbalista Nedvěd se porval v domě zpěvačky Rolins. Na místě zasahovala policie

Bývalý reprezentační kapitán a donedávna místopředseda fotbalového Juventusu Pavel Nedvěd se v úterý dostal do potyčky s jiným mužem v domě své přítelkyně zpěvačky Dary Rolins. Podle deníku Blesk dům bránil před vetřelcem.

Foto: Massimo Pinca, Reuters

Bývalý předesa Juventusu Pavel Nedvěd (vlevo) na archivním snímku.

Článek

Událost byla hlášena před 22:00. "Policisté byli povoláni k prověření oznámení, které se týkalo napadení mezi dvěma muži. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody," řekla dnes ČTK policejní mluvčí Michaela Richterová.

Rolins řekla Blesku, že ji zraněný muž dlouhodobě pronásleduje. "Tentokrát byl u toho Pavel, a ten mě poté, co nám vlezl do domu, jen bránil. Došlo k potyčce i ke zraněním, ale naštěstí měl Pavel značnou převahu a díky významné pomoci našich sousedů byla včas přivolána pomoc, policie i sanitka," uvedla zpěvačka.

Nedvěd se v poslední době dostal do centra pozornosti médií kvůli kauze údajného falšování účetnictví Juventusu. Turínské státní zastupitelství podalo návrh na obvinění bývalého předsedy klubu Andrey Agnelliho a deseti dalších členů představenstva včetně někdejšího českého reprezentanta.

Italské úřady obvinily vedení Juventusu z falšování účetnictví už loni, letos v dubnu byli všichni činovníci zproštěni viny. Od října ale Nedvěd a dalších 14 funkcionářů opět čelili vyšetřování.

Dlouholetý český záložník Juventusu a další představitelé turínského celku jsou podezřelí, že si v letech 2018 až 2020 brali protiprávní provize z přestupů fotbalistů a investorům vykazovali falešné zisky. Juventus jakékoli nelegální jednání popírá.

Reklama

Související témata: