Hlavní obsah

Fotbalisté Chebu nebudou hrát ČFL ani divizi

PRAHA

Fotbalisté FK Union Cheb 2001 se po dvouletém účinkování v ČFL vytratí z republikových soutěží a budou nadále působit jen na úrovni oblastních soutěží. V průběhu tohoto týdne se nejprve vzdali práva na účast ve třetí nejvyšší soutěži a poté i v divizi. Důvodem je údajně nedostatek financí k důstojnému chodu klubu.

Článek

"Na základě směrnice o výměně soutěží Cheb nejprve podstoupil práva na účast v ČFL klubu FC Písek, jenž skončil čtvrtý v divizi A. Ve čtvrtek jsme pak obdrželi od Chebu písemné vyrozumění, že nereflektuje ani na účast v divizi. Měl by ho nahradit druhý tým tabulky karlovarského oblastního přeboru, kterým je Spartak Chodov," uvedl vedoucí sekretář řídící komise pro Čechy při ČMFS Josef Nikodém.

Tým Písku původně avizoval, že si vymění soutěž s Viktorií Jirny, jež vyhrála divizi B. "Žádnou takovou žádost jsme ale dodnes neobdrželi, takže Jirny nadále považujeme za postupující tým do ČFL. O tom, kdo kterou soutěž bude hrát, musí být definitivně jasno v sobotu dopoledne, kdy se koná aktiv klubů ČFL a divizí," dodal Nikodém.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články