Hlavní obsah

Messiho mateřský klub zveřejnil jeho úplně první pozápasový rozhovor

Rosario/Praha

Hodně raritní video zveřejnil mateřský klub Lionela Messiho Newell's Old Boys. Podle argentinského celku se nejspíš jedná o jeho vůbec první pozápasové interview v jeho fotbalové kariéře. Budoucí hvězdě je na videu kolem 10 let a své dvě trefy z utkání v rozhovoru věnuje své rodině.

Foto: @Newells_en, Twitter

Pravděpodobně vůbec první pozápasový rozhovor fotbalisty Lionela Messiho v jeho kariéře.

Článek

Messi v argentinském celku z města Rosario působil od svých šesti let před tím, než se po 12. narozeninách vydal do Evropy do mládežnické akademie Barcelony. Za Newell's Old Boys vsítil fotbalista v mládežnických kategoriích 234 gólů.

Raritní video bohužel není datováno, bylo ale natočeno po zápase, v němž dal mladičký Messi dvě branky. „Víš, že si byl zvolen mužem zápasu?" ptá se ho kameraman. „Ne," odpovídá stroze Messi.

„Můžeš nám do kamery říct něco o svých gólech?" pokračuje rozhovor. „Federico Rosso poslal míč dopředu, Grighini to dal Lucasovi, Lucas mně a já skóroval," zmiňuje Messi své spoluhráče z týmu, který tři roky neprohrál jediné utkání a kterému se přezdívalo „Mašina 87" podle ročníku chlapců.

„Své góly věnuji tátovi, strejdovi, celé mojí rodině a všem lidem, kteří mě znají," uzavírá rozhovor Messi aniž by tušil, že ho za pár let bude znát celý fotbalový svět.

Reklama

Související témata: