Hlavní obsah

Neohlížej se, jde za námi kůň! Fotbalový zápas narušili zvířecí návštěvníci

Kyjev/Praha

Na fotbalovém pažitu už toho k vidění bylo hodně. Občas se na něj zatoulají i zvířata všeho druhu, od hada po krokodýla. Tentokrát kvalifikační zápas na olympiádu neslyšících mezi Ukrajinou a Itálií narušili psi a poté i kůň.

Foto: @Buckarobanza, Twitter

Utkání na Ukrajině narušil kůň

Článek

Chaos na hřišti začal v 41. minutě zápasu, kdy Ukrajina vedla 2:0. To na hřiště vběhli dva psíci, kteří si to mašírovali k brance. U ní po sobě mrkli, jako by se domluvili, že už udělají radost muži, který se je snažil ze hřiště vyhnat, a vyběhli za branku.

Další invaze přišla o několik minut později. Nedaleko půlící čáry se po hřišti začal procházet kůň. Jeden z mužů marně gestikuloval a snažil se zvíře dostat ven. Kůň popoběhl k lavičce, trošku vystrašil přítomné a poté v klidu sám odkráčel ze hřiště.

Zvířatům se na trávnících zřejmě líbí. Na stadionu Goodison Park, kde hraje anglickou Premier League Everton, se jednou objevila kočka, minulý měsíc se v pokutovém území při zápase ruské soutěže objevil had. V Německu pravidelně narušují zápasy holubi. Které zvíře na hřiště zamíří příště?

Reklama

Související témata: