Hlavní obsah

Neskutečná trefa. Smolaři v brance se směje celý svět

Kuala Lumpur/Praha

Neuvěřitelný gól! Brankář je pro smích celému světu, střelec je za hvězdu. Pro fanoušky na stadionu, ale slavný je po celém světě díky internetu. Herold Goulon, který si během kariéry zahrál třeba za anglické kluby Blackburn a Middlesbrough, napálil míč z vlastní poloviny na branku soupeře v pohárové soutěži v Malajsii. A k úžasu všech fanoušků se rána zastavila až v síti. Padl tak jeden z nejbizarnějších gólů roku 2019.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Nejbizarnější gól roku 2019 padl v Malajsii.Video: sntv

 
Článek

Jednatřicetiletý francouzský obránce hraje v Malajsii. A v utkání tamní pohárové soutěže předvedl neuvěřitelný kousek. Za stavu 2:1 pro svůj tým se v nastaveném čase rozhodl k nečekané rozehrávce trestného kopu z vlastní poloviny hřiště. Místo hraní na jistotu se totiž rozhodl nakopnout míč na branku soupeře.

Gólmana soupeře to pořádně zaskočilo. Míč se snášel na jeho branku z pořádné výšky. Brankář sice vyskočil a snažil se zasáhnout jednou rukou, jenže minul. Balon skončil v síti a Pahang mohl slavit v semifinále poháru vítězství nad Perakem v poměru 3:1. Poražení nechápali, co se stalo, kotel vítězů bujaře slavil, stejně jako lavička náhradníků.

Reklama

Související témata: