Hlavní obsah

Neymar se před novináři rozplakal. Miliardová hvězda v slzách opustila tiskovou konferenci

Villeneuve-D'Ascq

Hvězdný Brazilec Neymar si prožil emotivní chvilku před novináři po pátečním vítězství svého reprezentačního týmu 3:1 v přípravě nad Japonskem ve francouzském Villeneuve-D'Ascq. Na tiskové konferenci se rozplakal poté, co se ho zastával kouč národního týmu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Neymar se rozplakal na tiskové konferenciVideo: sntv

 
Článek

Prestižní sportovní magazín L'Equipe přinesl v minulém týdnu informaci, že jednoho z nejlepších fotbalistů světa, jenž v létě přestoupil z Barcelony do PSG za rekordních bezmála šest miliard korun, francouzská liga nebaví. Zhoršit se měly i jeho vztahy s klubovým koučem Unaiem Emerym.

Neymar nicméně informace magazínu před médii popřel. A podpory se dočkal i od trenéra Brazílie Titeho, který podle svých slov s hvězdným forvardem neměl nikdy sebemenší problém.

„Už toho máme dost"

„Pořád někde slyším, jak má Tite potíže s Neymarem. Tyhle řeči mě už otravují, máme toho dost. Znám Neymarovu povahu a mohu říct, že je upřímný a má velké srdce," prohlásil Tite.

Pětadvacetiletého fotbalistu koučova slova viditelně dojala. Nejprve se snažil skrývat slzy, ale po pár okamžicích tiskovou konferenci opustil.

Ještě před utkáním s Japonskem Neymar ujišťoval, že v Paříži je spokojený a dobře vychází i s horkokrevným spoluhráčem Edinsonem Cavanim.

„V Paříži se mám výborně. Jsem šťastný a mám velkou motivaci, abych předváděl na hřišti to nejlepší. Jsou ale věci, které mě dost štvou. Nemám problém s Cavanim a nemám problém ani s trenérem," odmítal spekulace.

Neymar si vedle luxusního platu užívá v PSG také hodně nadstandardní zacházení. Má třeba jen pro sebe fyzioterapeuty Rafaela Martiniho a Ricarda Rosu, jako jediný z týmu nemusí cestovat s oficiálním zavazadlem PSG. Má své vlastní komerční partnery, které si mohl ponechat. Spoluhráčům bylo mimo jiné zdůrazněno, aby při trénincích do soubojů s ním nechodili příliš tvrdě.

Reklama