Hlavní obsah

Pozor, pálí Krmenčík! Český útočník je v Jakartě za hrdinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalový útočník Michael Krmenčík se snaží v novém exotickém angažmá v Jakartě znovu pasovat do role střelce. A daří se mu!

Foto: instagram.com/persija

Michael Krmenčík v dresu Jakarty

Článek

Gólem se nejlepší kanonýr tuzemské nejvyšší soutěže z ročníku 2017/2018, kdy získal s Plzní mistrovský titul, uvedl v dresu Persija Jakarta hned při premiéře a v neděli přidal další zásah. Jediný, vítězný!

Ligový duel indonéské ligy proti Aremě rozhodl český forvard v závěru prvního poločasu zápasu. Krmenčík převzal přihrávku z vlastní poloviny hřiště, navedl si míč na pravačku a přesnou střelou zpoza šestnáctky k tyči rozhodl o výhře svých barev. Byla to Krmenčíkova druhá ligová trefa v šesti zápasech a fanoušci ho po utkání bouřlivě oslavovali jako hrdinu.

Pro ambiciózní tým z metropole, jehož obranné řady znovu zkušeně řídil další český reprezentant a bývalý Krmenčíkův spoluhráč ze Slavie Ondřej Kúdela a útok podporoval Júsuf Hilál, to byla už třetí výhra v řadě. V osmnáctičlenné tabulce patří Persiji po sedmi odehraných kolech šestá pozice.

Reklama