Hlavní obsah

Ronaldo ji naštval! Nejsem holka na čtvrt hodiny, říká vnadná Brazilka s Trumpem na krku

Lisabon

Rozšířila řady těch, kteří tvrdí, že Cristiano Ronaldo je tak trochu sukničkář a dámy kolem sebe bere jako předmět denní spotřeby. Brazilská kráska Erika Canela, která slaví úspěchy se svým zadkem, to zřejmě chtěla pojmout vztahově poněkud jinak. Snad jako dlouhodobou vážnou známost. Možná jako vznešenou diskusi o umění. Ale zjevně to nevyšlo.

Foto: Rafael Marchante, Reuters

Cristiano Ronaldo ve Funchalu na Madeiře při ceremoniálu, během kterého po něm bylo pojmenováno tamní letiště.

Článek

Tihle dva na sebe narazili při portugalské televizní reality show pro svobodné Love On Top. Výsledkem byly údajně esemesky, v nichž Ronaldo v závěru tohoto měsíce brazilskou divu vehementně zval na setkání. V reprezentační pauze toho stíhal hodně.

Brazilka odložila odlet z Lisabonu domů, usedla do auta, které pro ni prý poslal, ale nakonec z toho všeho byla jen pořádně naštvaná. Po telefonické promluvě usoudila, že to nebude nic pro ni.

 

Esses dias fiz um vídeo na casa de um amigo, e confundiram com um motel. De imediato mostrei a casa toda e as casas ao lado! Fiquei indignada na hora! Mais e daí se eu estivesse em um motel e quisesse fazer vídeo e fotos? Isso me deixa menos mulher? Será que sou a única a ir a um motel? Porque tanta hipocrisia? Eu como mulher e dona do meu corpo e das minhas atitudes, não deixarei que "nossa vc vai com essa roupa",ou "está mostrando demais", "comigo não vai assim", "ta muito curto esse vestido" e entre outras! Hoje como o dia internacional das mulheres, quero desejar a todas uma feliz liberdade! Feliz seja vc mesma! E se eu fosse gordinha, postaria essa foto do mesmo jeito! Bronze mara @salao_jairo

Příspěvek sdílený Miss bumbum Brasil 2016 (@erikacanella),Bře 8, 2017 v 12:54 PST

„Byl hrubý, hned říkal, že má málo času, že má i jiný program," líčila Erika médiím s tím, že se tedy záhy vrátila do hotelu. „Chtěl mě vyloženě jen jako objekt," mínila dále Brazilka, jejíž pozadí v Brazílii vyhrává soutěže krásy a neváhá se fotit ve vyzývavých pózách.

 

Taí a foto sem tratamento e com celulite. Não tenho vergonha das minhas celulites, elas vão estar comigo junto na avenida. 👊✌

Příspěvek sdílený Miss bumbum Brasil 2016 (@erikacanella),Úno 15, 2017 v 1:02 PST

Ráda se též různými způsoby váže na známá jména. Netajila se veřejnou podporou Donalda Trumpa ve volbách. Jeho tvář nosila na poprsí, tedy zobrazenou na tričku. V lednu si nechala na šíji vytetovat podobiznu amerického prezidenta.

Ronaldo má v současnosti k mání svoji současnou partnerku Georginu Rodriguezovou. Ale v souvislosti s Brazilkou se objevily opět připomínky toho, jak přelétavý byl už v době předešlého trvalejšího vztahu s Irinou Shaykovou.

Během minulých dnů kromě zastávky v reality show zvládala hvězda Realu Madrid také reprezentační povinnosti. S národním týmem vyrazil i na rodnou Madeiru.

Tamní letiště se ostatně od středy jmenuje právě po Ronaldovi, který se osobně zúčastnil slavnostního ceremoniálu.

Pozornost přitom budila fotbalistova busta, která se stala terčem kritiky i mnoha internetových vtípků. Sochař Emanuel Santos hájí výtvor tím, že se řídil zadáním hvězdného útočníka Realu Madrid, a tvrdí, že sám Ronaldo byl s výsledkem spokojený.

Dvaatřicetiletý kapitán portugalské reprezentace má na bronzové bustě rozšklebený výraz s vyceněnými zuby a vypoulené oči nepřirozeně blízko u sebe.

"Požádal mě, abych mu přidal nějaké vrásky, které má smějící se tvář. Protože ho ale tyhle vrásky dělají starším, tak jsem je měl trochu vyhladit, aby vypadal jemnější a žoviálnější," vysvětlil rodák z Madeiry.

Nakonec Portugalce na Madeiře čekal přípravný zápas proti Švédsku, Ronaldo dal gól, ale jeho tým podlehl 2:3.

Reklama

Související témata: