Hlavní obsah

Šampion s velkým srdcem! Ronaldo na výzvu zpěvačky Pink rozzáří dětem Vánoce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manchester/Praha

Touhy a sliby se maj plnit o Vánocích... Slova písně českého zpěváka Janka Ledeckého k tomuto příběhu sedí naprosto přesně. Americká zpěvačka Pink na Twitteru požádala portugalskou fotbalovou superstar Cristiana Ronalda, zda by pár dětem nemohl poslat svůj podepsaný dres a on okamžitě reagoval. Několik dětí tak bude mít díky němu šťastnější Vánoce.

Foto: Pablo Morano, Reuters

Cristiano Ronaldo v dresu Manchesteru United.

Článek

„Ahoj Cristiano. Podporuju letos několik dětí a ony k Vánocům nechtějí nic jiného než jeden z tvých podepsaných dresů," začala zpěvačka svou žádost o laskavost s tím, že je rozhodnutá dětem udělat radost.

„Nechceš mi poslat pár dresů a změnit jejich životy?" zeptala se Pink. „Vím, že děláš úžasné věci, ale..." dodala a možná ani nedoufala, že Ronaldo na její výzvu zareaguje. Ten však odpověděl rychle.

„Ahoj Pink – rád ti pomůžu. Seženu pro ty děti pár podepsaných dresů, bez problému," napsal šestatřicetiletý fotbalista. Zpěvačka z jeho reakce byla nadšená. „To je neuvěřitelné, jsem ti tak vděčná! Jsi nejlepší," vysekla mu poklonu.

Několika dětem tak Ronaldo o Vánocích vykouzlí úsměv na tváři.

Reklama

Související témata: