Hlavní obsah

Sázka je sázka. Trenér předvedl žhavý striptýz přímo na hřišti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Portland/Praha

Byl to historický moment. Fotbalisté New Yorku se poprvé stali vítězi zámořské ligy MLS. Ve finále porazili Portland po napínavém penaltovém rozstřelu 2:1. Trenér vítězů Ronny Deila oslavil titul po svém, striptýzem u postranní čáry.

Foto: Amanda Loman, ČTK/AP

Obrovská radost fotbalistů New York City po zisku titulu v MLS

Článek

Bývalý trenér Celticu a nynější kouč nových šampionů MLS Ronny Deila před finálovým zápasem s Portlandem slíbil, že pokud jeho svěřenci zvítězí, udělá striptýz. Zvláštní, ale účinná motivace pro hráče.

V závěru prvního poločasu se Newyorští dostali do vedení zásluhou Castellanose a s přibývajícími minutami to vypadalo, že těsný náskok udrží. Jenže ve čtvrté minutě nastavení přišlo vyrovnání. Zápas dospěl až k závěrečnému penaltovému rozstřelu, který hráči New Yorku ovládli 4:2. Kouč tak musel dodržet, co slíbil.

Za hlasité podpory svých svěřenců se před slavícími fanoušky na tribuně pustil do akce. Nejprve šla dolů košile, boty, kalhoty...a najednou stál na hřišti jen ve spodním prádle. Poté před trofejí udělal devět kliků a s vítězným pokřikem ji zvedl nad hlavu. Euforie z premiérového titulu byla opravdu velká...

Reklama

Související témata: