Hlavní obsah

Senzace! Nedvěd se vrací do českého fotbalu. Zahraje si se synem?

Jako viceprezident Juventusu Turín má svých starostí dost a je otázkou, kolik najde pro nové angažmá času. Novinka nicméně zní senzačně. Pavel Nedvěd se po dlouhých 21 letech vrací do českého klubového fotbalu! Koncem srpna ho do svého týmu zaregistrovala rodná Skalná a na svém webu nyní Grande Paola uvedla jako velkou posilu. Jeden gól už si za tým také připsal jeho syn, Pavel Nedvěd junior.

Foto: Milan Malíček, Právo

Pavel Nedvěd se vrací! Ne do Sparty, ale domů do Skalné...

Článek

Pětačtyřicet let, žádný věk. A tak se účastník I.B třídy v Karlovarském kraji těší na svého rodáka a zároveň nejhvězdnější možnou posilu.

"Držitel Zlatého míče Pavel Nedvěd se vrací po dlouhých letech na místo, kde fotbalově vyrůstal. Po tvrdých, nekonečně dlouhých a náročných jednáních probíhajících mezi nejvyššími představiteli Skalné a Juventusu Turín se ho podařilo angažovat," oznámil FK Skalná během dneška na svém webu. Zřejmě i trochu s nadsázkou.

Zajímavé je, že Grande Paolo je ve Skalné registrován již od konce srpna. "Kluby se vzájemně dohodly nezveřejňovat podmínky přestupu. Nicméně není zatím jasné, kdy se Pavel připojí k mužstvu a kdy zasáhne do některého z mistrovských utkání, jelikož je pracovně vytížen jako viceprezident Juventusu Turín," přiznává klub od Chebu, že Nedvědova obnovená premiéra je zatím ve hvězdách.

Nedvěd začal s fotbalem v Tatranu Skalná, dalšími mládežnickými štacemi pak byly RH Cheb a Škoda Plzeň. Jako dospělý hrál před odchodem do Itálie v Praze za Duklu a Spartu. S českou reprezentací se rozloučil v roce 2006.

Reklama

Související témata: