Hlavní obsah

Teplice v úvodu přípravy v Turecku odešly poraženy, pak vyhrály

ANTALYA

Dva přípravné zápasy dnes zvládli odehrát tepličtí fotbalisté na úvod svého soustředění v turecké Antalyi. Vedoucí tým české ligy, rozdělený na dvě poloviny, v odpoledním zápase nejprve podlehl japonské Hirošimě 2:3, pak porazil 1:0 rumunskou Vaslui, tedy tým, který v minulé sezoně vyřadila z prvního kola Poháru UEFA pražská Slavia.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Fotbalisté Teplic se radují z branky.

Článek

Severočechům proti Hirošimě na úspěch nestačily branky Stožického a Jablonského, proti Vaslui, kdy teplický tým nastoupil v silnějším složení, pak vítězství zařídil Vachoušek.

V prvním duelu proti japonskému soupeři na levém kraji teplické obrany nastoupil také slovinský zadák Mario Pavič, který se ale hned po utkání zase od teplického týmu odpojil. Trenér Jiří Plíšek o jeho angažování neuvažuje.

V neděli 7. února Teplice v dalším přípravném utkání narazí na Dinamo Záhřeb s českým útočníkem Miroslavem Slepičkou.

Přípravná fotbalová utkání v Antalyi (Turecko):
FK Teplice - Hirošima 2:3 (1:1)
Branky Teplic: 21. Stožický, 70. Jablonský.
Sestava Teplic: Pechatý - Doležal, Lukáš, Jablonský, Pavič - Verbíř, Beran, Melunovič (80. Veverka), Stožický (73. Šollar) - Elsamni (70. Vondrášek), Došek.
FK Teplice - Vaslui (Rum.) 1:0 (0:0)
Branka: 57. Vachoušek.
Sestava Teplic: Slavík - Vidlička, Matula, Klein, Gašparík - Kalivoda, Ljevakovič, Vachoušek, Zoubele - Veverka (80. Došek), Mahmutovič.

Reklama

Související témata:
  2 : 2 Leverkusen - AS Řím 2 : 2 dohráno
20240509T21 : 00:00+0200
Leverkusen vs. AS Řím
Leverkusen vs. AS Řím
Leverkusen
AS Řím
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.