Hlavní obsah

To byla rychlost! Trenér David Jarolím ukončil angažmá v ČFL po devíti dnech

Rychlý konec! Před pár dny se bývalý fotbalový reprezentant David Jarolím radoval z toho, že našel trenérské angažmá. Těšil se na práci ve třetiligovém SK Rakovník. Nováček České fotbalové ligy nyní v tiskové zprávě zveřejnil šokující novinku o tom, že Jarolím spolupráci s klubem ukončil. Po devíti dnech. "Ukončuji krátkou spolupráci z osobních důvodů," oznámil podle vedení klubu Jarolím. A šéfům SK Rakovník nezbylo než vše akceptovat.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

David Jarolím ještě v dresu Mladé Boleslavi v roli hráče

Článek

"V pondělí dopoledne jsem byl po rozhovoru s Davidem Jarolímem velmi zdrcený, neboť spolupráce trenéra s hráči byla velmi dobrá. Od hráčů jsem měl i velmi dobré ohlasy. David se bohužel rozhodl spolupráci z osobních důvodů ukončit již po devíti dnech a mně spolu s výkonným výborem nezbývá než rozhodnutí respektovat," tvrdí předseda klubu Marek Tvrz.

"Odvolal jsem pondělní trénink A-mužstva, abychom měli 30 hodin na nalezení řešení. Další kroky pečlivě vyhodnocujeme a budeme o nich veřejnost informovat. Dnes po poledni zasedá mimořádně výkonný výbor. Vzhledem k tomu, že v sobotu hrajeme důležité utkání v 10. kole ČFL, tak prosíme veřejnost a média o zdrženlivost," sdělil k aktuálnímu dění předseda fotbalového SK Rakovník.

Reklama

Související témata: