Hlavní obsah

VIDEO: Pat a Mat hadr! Dva fotbalisté běželi proti prázdné bráně. Ale šanci zazdili a byli potrestáni!

Helsinky

Ještě doteď musí kroutit hlavou nad tím, co se jim v utkání třetí nejvyšší finské fotbalové soutěže podařilo nedat. Dvojice hráčů domácího FC Gnistan v nastaveném čase duelu s celkem GrIFK nejenže za stavu 3:2 nepřidala ve více než stoprocentní šanci čtvrtý gól, nakonec za to ještě byla potrestána, neboť hostům se z vůbec poslední akce podařilo srovnat.

Dva fotbalisté spálili neuvěřitelnou tutovku.

 
Článek

Když v 95. minutě jeden z domácích hráčů vystihl nepřesnou soupeřovu malou domů, udělal kličku i gólmanovi a mířil na zcela prázdnou bránu, měli přítomní diváci za to, že je hotovo. FC Gnistan totiž vedl 3:2 a dvougólové manko by hosté za tak krátký časový okamžik smazali jen stěží.

Jenže ouha... Hráč s balónem u nohy místo očekávané střely chtěl dopřát gólovou radost svému spoluhráči běžícímu za ním a od míče odskočil. Spoluhráč balón sice ještě dostihl, ocitl se ale v tak nevýhodném úhlu, že ve skluzu už skórovat nedokázal.

Domácím se nakonec pokus o frajeřinu vymstil, neboť protivník v 97. minutě vůbec z poslední akce zápasu vyrovnal, když se parádním volejem zpoza šestnáctky prosadil Faton Seferi.

Reklama

Související témata:
  0 : 0 Fiorentina - Plzeň 0 : 0 17. min Živě
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň
  West Ham - Leverkusen dnes 21 : 00
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen