Hlavní obsah

VIDEO: V Gólparádě znovu Ronaldo, tentokrát s karate kopem. Nechybí vymetání pavučin

PRAHA

To zase bylo vymetených pavučin v horních rozích branek. Ano, je to tak. Gólové parády se urodily i pro tento týden a koncentrát nádherných momentů vám nabízíme v další přehlídce. A jako vždy došlo i na trefy jiného typu než do šibenice. Je tu pata, ekvilibristika, zkrátka vše co Gólparáda má mít.

Foto: Marcelo del Pozo, Reuters

Cristiano Ronaldo oslavujegól.

Článek

1

Začínáme Neymarovým školením. Hvězda Santosu oklamala defenzivu Botafoga a uklidila míč přesně k tyči. Bylo to 1:0, Santos pak vedení vylepšil ještě o jeden gól.

2

A jsou tu nůžky. V předešlých dílech vždy slavily úspěch. Jak se vám budou líbit ty v podání Jasona Walkera z Yorku v utkání s Grimsby? V utkání páté nejvyšší anglické soutěže takhle domácí vyrovnali, aby pak ještě dovršili obrat v celém utkání (2:1).

3

Cristiano Ronaldo je pravidelným účastníkem Gólparády. Tentokrát nabízí karate kop v utkání s Malagou. Brankář Ruben zůstal zaskočen. Dovršením svého hattricku Ronaldo stanovil skóre na konečných 4:0 pro Real.

4

Fotbalisté Manchesteru United zažili v městském derby pramálo radosti. Celkem šestigólový výprask od City mírnil vydařenou trefou ještě na 1:3 Skot Darren Fletcher. Brankář Hart se natahoval marně.

5

Perfektní kombinace, pohrát si s míčem a pak s ním šikovně šup do sítě. Tohle vše předvedla Barcelona v souboji s Plzní. Na konci téhle vydařené akce v duelu Ligy mistrů byl Andrés Iniesta a zaznamenal tak první ze dvou tref favorita v boji se Západočechy.

6

Žádná bomba, ale gól moc pěkný. Zadařilo se Alanovi ze Sportingu Braga, brankář Lopes z týmu Feirense neměl šanci. Braga v tu chvíli vedla 2:0, pak ještě jeden gól přidala.  

7

Nakonec velká paráda. Roman Pavljučenko pořádně zatřásl břevnem, od kterého míč letěl do sítě za záda brankáře Ryžikova. Tottenham tak v Evropské lize 1:0 porazil Kazaň.

Reklama