Hlavní obsah

Vztekloun Maradona vypěnil a nakopl fanouška

DUBAJ

Bývalý argentinský fotbalista Diego Maradona nechal opět promluvit svou legendární levačku. Tentokrát však trenér klubu Al Wasl ze Spojených arabských emirátů neprováděl kouzla s míčem, ale nakopl fanouška, který mu překážel při focení.

Foto: Eddie Keogh, Reuters

Emotivní gesta Diega Maradony

Článek

Maradona se chtěl před pohárovou výhrou 3:0 nad celkem Emirates vyfotit s transparentem, který pro něj připravily jeho dcery. Celou dobu však musel odhánět nadšené fanoušky, a když mu došla trpělivost, jednoho z nich kopl do ruky.

"Jsem prostě emotivní člověk. Byl jsem takový jako hráč i jako trenér. Někdy se cítím jako jeden z fotbalistů Al Waslu. Chtěl bych se jednomu z fanoušků omluvit, snažil jsem se podívat na celý transparent a omylem jsem ho asi zranil," citovala Maradonu agentura Reuters.

"Transparent byl překvapení od dcer, které na něj napsaly vzkaz od vnuka: Dědečku, jsem s tebou, miluji tě, Benja," dodal kapitán mistrů světa z roku 1986.

Výhra nad Emirates byla pro Maradonu prvním soutěžním vítězstvím na lavičce Al Waslu. Předchozí pohárový duel tým bývalého kouče argentinské reprezentace prohrál s úřadujícím ligovým mistrem Al Džazírou 3:4. Do nové sezony nejvyšší soutěže vstoupí Al Wasl 16. října a mimo jiné v ní narazí i na Al Ahlí, které vede český trenér Ivan Hašek.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň