Hlavní obsah

Z hvězdy Paris St. Germain je sedlák. Chlubí se, jak dře s kosou

Praha

Vydělává obrovské sumy, ale manuální dřiny v zemědělství, které už se většina lidí dnes spíše štítí, se rozhodně nebojí. Fotbalová hvězda Paris St. Germain Edinson Cavani najel na poměrně neobvyklou metodu, jak se udržovat během koronavirové pauzy ve formě.

Foto: Sport.cz

Z Cavaniho je teď farmář.

Článek

Cavani jako jeden z několika hráčů PSG využil možnost trávit karanténu ve své rodné zemi - v jeho případě Uruguayi. A tam, alespoň podle zveřejňovaných příspěvků, rozhodně nezahálí.

Na své rodinné farmě umí přiložit ruku k dílu. Svým fanouškům už se pochlubil obrázky s tím, jak krmí krávy či koně. Naposledy se ale ukázal, jak s velkým zanícením seče kosou trávu, což doplnil na sociálních sítích komentářem: „Makám na šikmých břišních svalech."

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Trabajando “abdominales oblicuos”👌

Příspěvek sdílený Edinson Cavani (@cavaniofficial21),Čen 4, 2020 v 10:51 PDT

Ve světě vyvolalo jeho počínání reminiscence na slavný boxerský snímek Rocky IV, kde se hlavní hrdina připravuje dřinou na venkově na souboj s ruským soupeřem Ivanem Dragem.

V českých podmínkách se možná fanouškům vybaví spíše paralela s Jaromírem Jágrem, který se rád fotil na rodinném statku, kde vidlemi nakládal hnůj či seno.

Reklama

Související témata: