Hlavní obsah

Z toho vám přeběhne mráz po zádech. Za co dostal fotbalista pětiletý zákaz činnosti?

Paříž/Praha

Tomu neuvěříte. Pět let si od fotbalu odpočine amatérský fotbalista, který v potyčce po utkání nižší francouzské soutěže kousl svého soupeře do nejchoulostivějších míst. Bizarní zranění si vyžádalo deset stehů a čtyři dny volna v práci. K incidentu došlo závěrem minulého roku a byl vyšetřován jako trestný čin ublížení na zdraví.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ilustrační foto.

Článek

K roztržce došlo po utkání nižší fotbalové soutěže na východě Francie mezi týmy Terville a Soetrich. Jeden z hráčů při strkanici na parkovišti před stadionem kousl svého protivníka mezi nohy. K opovrženíhodnému jednání fotbalisty Soetrich došlo 17. listopadu loňského roku.

Podle lokálních novin se oběť činu snažila mírnit vášně a vběhla mezi pěstní vyřizování účtů. Útočník přitom muže, který se celou sitaci snažil uklidnit, napadl svými zuby a přivodil mu nepříjemné zranění v oblasti přirození.

Lékařský zákrok si vyžádal 10 stehů a čtyři dny pracovní neschopnosti. Útočník si od disciplinární komise vyslechl tvrdý verdikt – pětiletý zákaz činnosti. Na šest měsíců pak funkcionáři zakázali fotbal i oběti. Z jakého důvodu si trest vysloužil i napadený hráč, server Dailymail neuvádí.

Reklama

Související témata: