Hlavní obsah

Zahanbený obránce Galatasaraye už zná trest za napadení spoluhráče

Istanbul

Turecká fotbalová federace stanovila výši trestu za hlavičku a pokus o udeření spoluhráče během venkovního ligového utkání s Giresunsporem. Hvězda Galatasaraye Marcao si nezahraje osm zápasů a k tomu bude muset zaplatit pokutu ve výši přibližně 1 800 liber. Po svém výstupu se Brazilec všem omluvil na sociálních sítích.

Foto: @semenek35, Twitter

Brazilský fotbalista Marcao v dresu tureckého Galatasaraye.

Článek

Během prvním zápasu turecké ligy, kdy Giresunspor hostil istanbulský klub Galatasaray, se stalo něco nevídaného. Již po prvním poločase Galatasaray vedl 2:0 a zápas byl téměř rozhodnut. Jeden z hráčů se ale během druhého poločasu rozzuřil a napadl svého spoluhráče.

Brazilec Marcao byl po přezkoumání video za svůj výstup ihned vyloučen a nyní už zná i verdikt od turecké fotbalové federace. Ta stanovila stop na osm zápasů a pokutu ve výši cca 1 800 liber.

Pětadvacetiletý Marcao se po nechutné hádce veřejně omluvil Akturkogluovi a jeho rodičům na sociálních médiích. Zneuctěná hvězda řekla: „Omlouvám se svému spoluhráči, Keremově matce a otci ... pak se také omlouvám svému bratrovi Keremovi za mé chování."

Marcao se také omluvil prezidentovi klubu Burakovi Elmasovi a příznivcům. „Chápu, že mě už možná nebudete chtít. Respektuji všechna rozhodnutí, která o mně klub dělá,'' dodal fotbalista.

Reklama

Související témata: