Hlavní obsah

Pohár je náš! Hvězda Barcelony pózovala s cennou trofejí nahá

Barcelona/Praha

Dokázaly to! Vlna chvály v Barceloně se však tentokrát nevalí na hlavu Lionela Messiho a spol., ale svoje chvíle slávy si užívá ženský výběr katalánského velkoklubu. Fotbalistky Barcy rozdrtily o víkendu ve finále Ligy mistryň soupeřky z londýnské Chelsea 4:0, a jak je vidět, oslavy historického triumfu si náležitě užívaly...

Foto: Martin Meissner, ČTK/AP

Fotbalistky Barcelony slaví trimuf v Lize mistryň.

Článek

Členka vítězného týmu Marta Torrejonová dokonce zapózovala na svém Instagramu s cennou trofejí nahá. Pohár pro vítězky Champions League je ovšem stejně jako jeho „ušatý" kolega, o něhož usilují nejlepší evropské kluby, dost objemný. Přinejmenším natolik, že toho z křivek těla 31leté hráčky mnoho spatřit nedovolil.

Španělky rozhodly o svém úspěchu ve finále v Göteborgu díky čtyřem brankám už v prvním poločasu. Už v první minutě jim pomohl vlastní gól Melanie Leupolzové, poté se prosadily Alexia Putellasová z penalty a Aitana Bonmatiová s Caroline Hansenovou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Marta Torrejón (@marta_torre_8)

Barcelona se titulu dočkala na druhý pokus, před dvěma lety ve finále podlehla sedminásobným šampionkám z Lyonu, které jsou rekordmankami soutěže. Chelsea se ve finále představila poprvé.

Mistrovství světa v hokeji 2021

MS v hokeji probíhá od 21. května do 6. června v Lotyšsku. Všechny zápasy skupinové části i play off hostí Riga. Česká reprezentace postoupila ze skupiny A ze třetího místa a ve čtvrtfinále hraje s Finskem, které obhajuje zlato. Češi se budou snažit vylepšit čtvrté místo.

Reklama

Související témata: