Hlavní obsah

Avram si může se svým tělem dělat, co chce. I v bordelu, zastala se Granta manželka

Manželka trenéra fotbalového Portsmouthu Avrama Granta dala anglickým novinářům ránu. „Pokud chce Avram chodit do bordelu, je to jeho právo. Se svým tělem si může dělat, co chce,“ prohlásila pětačtyřicetiletá Tzofit Avamová žijící v Izraeli do televizních kamer. Celá aféra propukla koncem roku, kdy paparazzi nachytali izraelského kouče, jak opouští masážní a erotický salón Fu Fu.

Článek

Skandál se nekoná, Angličanům sklaplo. Čekali aféru, protože se domnívali, že manželka čtyřiapadesátiletého Avrama Granta, který v minulosti vedl po vyhazovu José Mourinha rovněž Chelsea a byl i potencionálním adeptem na trenéra české fotbalové reprezentace, návštěvu bordelu neustojí.

Majitel podniku Fu Fu, v němž jsou poskytovány i masáže a údajně slouží i jako salón krásy, sice tvrdil, že tam Grant zašel jen na hodinu thajských masáží, ale podezření bylo příliš silné. Zvláště, když izraelský trenér žije v Portsmouthu bez manželky, jež je s dvěma dětmi v Izraeli.

„Mám na něho vztek. Ale proto, že na thajské masáže nechodí každý den. A měl by je dostávat od dvou žen najednou, protože pracuje hodně tvrdě a intenzivně, takže je potřebuje,“ uzemnila senzacechtivé Angličany Grantova manželka Tzofit v televizním vystoupení.

Námitku, že vývěsní štít masážního salónu je jen zástěrkou, za níž se skrývá poskytování sexuálních služeb, přešla Tzofit s velkorysostí až zarážející. „Pokud chtěl jít Avram do bordelu, je to jeho právo. Se svým tělem si může dělat, co se mu zlíbí,“ pronesla do televize.

Ani v klubu, který se s pouhými patnácti body krčí u samého dna Premier League, nemá Grant s návštěvou masážního salónu problémy. „Je to jeho osobní záležitost, ve svém volném čase si může dělat, co chce,“ prohlásil mluvčí Portsmouthu.

Reklama

Související témata: