Hlavní obsah

Buďme jako Lišky, velí kouč Villans. Jeho hoši si podrážejí nohy a jsou pro smích

Londýn

Bída veliká. Nejenže fotbalisté Aston Villy doma podlehli rozjetému Tottenhamu (0:2) a ve třetí sezóně za sebou utrpěli již 20 porážek. Birminghamský klub je v tabulce beznadějně poslední a jeho kopýtka, která si vzájemně podrážejí nohy, se navíc dostala do přehledu vtipných a bizarních scének 30. kola anglické Premier League.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek
Fotogalerie

Poslední Aston Villa po páté prohře v řadě ztrácí na nesestupové pozice devět bodů. Kanonýr Kane jim šoupl dva góly, a bylo hotovo. Domácí mohli v závěru s trochou štěstí dosáhnout na bod, jenže Gestede nejprve nastřelil břevno a o chvíli později Lescott trefil tyč.

Villans prožívají černou sezónu, kouč Rémi Garde přesto neskládá zbraně. „Leicester také v minulé sezóně dokázal z posledních devíti zápasů vyhrát sedm a stále věřím, že bychom ho mohli napodobit," poukazuje.

Bývalý trenér Lyonu se na lavičku birminghamského klubu posadil začátkem listopadu. Mužstvo však nezvedl a spěje s ním k sestupu. „Máme za sebou nevydařené zápasy, ale ve fotbale nikdy nevíte, co se může stát," chytá se Garde stébla naděje.

Reklama

Související témata: