Hlavní obsah

Chelsea je nejtrestanější tým Premier League, ale Pochettino své svěřence brání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalisté Chelsea jsou s 56 karetními napomínáními nejtrestanějším týmem dosavadního průběhu anglické ligy. Trenér Mauricio Pochettino své svěřence ale brání: karty podle něj nejsou projevem jejich nedisciplinovanosti, ale důsledkem snahy.

Foto: Andrew Boyers, Reuters

Trenér londýnské Chelsea Mauricio Pochettino.

Článek

„Jsme velký klub. Je tu na nás tlak. Když jste frustrovaní, děláte chyby,“ řekl Pochettino, jehož svěřenci v neděli prohráli v prvním štědrovečerním utkání Premier League po 28 letech 1:2 na hřišti Wolverhamptonu.

V zápasu bylo napomínáno pět hráčů Chelsea včetně Colea Palmera, jenž kvůli tomu nenastoupí ve středečním duelu proti Crystal Palace. „Palmer za nás hraje teprve první sezonu jako člen základní sestavy. Je to normální. Hráčům na výsledcích záleží. Chtějí vyhrávat a pak jsou frustrovaní. Není to ale věc disciplíny, prostě musíme umět lépe číst hru,“ uvedl trenér Chelsea, které patří v tabulce desáté místo.

Související témata: