Hlavní obsah

Hvězda Arsenalu napsala na sítě podivnou zprávu, pak si smazala účet

Kapitán Arsenalu Pierre-Emerick Aubameyang zažívá podivné období kariéry. Z březnového reprezentačního srazu Gabonu si fotbalista zpět do Londýna přivezl malárii, kvůli které chyběl v sestavě Gunners v nedávné odvetě Evropské ligy proti Slavii. Fanouškům se prostřednictvím Instagramu minulý týden ohlásil z nemocniční postele. Teď se ozval znovu, na Twitter vyvěsil podivnou zprávu a následně si smazal účet.

Foto: Catherine Ivill, Reuters

Kapitán Arsenalu Pierre-Emerick Aubameyang se léčí z malárie. Archivní foto

Článek

Jednatřicetiletý gabonský útočník se stále léčí z nebezpečné malárie. Nemoc ho nepustila ani do nedělního utkání na Emirates proti Fulhamu. Po delší odmlce na sociálních sítích o sobě dal fotbalista vědět v úterý podivnou zprávou.

„Chyběl jsem ti, Twittere? Takže jsme o ničem nesměli mluvit?" napsal Aubameyang a pokračoval. „Pouze fotbal a Super liga? Už se nemluví o covidu? Nebo o online obtěžování a rasismu? I nemocnému bez telefonu mi bylo lépe než teď s telefonem. S dovolením končím. Na viděnou," zněla zpráva.

Autor čtrnácti branek napříč soutěžemi v této sezoně si následně smazal svůj twitterový účet.

Aubameyang naposledy nastoupil v prvním utkání čtvrtfinále Evropské ligy proti Slavii. Pak mu lékaři diagnostikovali zmiňovanou nemoc. Útočník se s velkou pravděpodobností nakazil během plnění reprezentačních povinností. V březnové reprezentační pauze odehrál jeden zápas za Gabon a pomohl týmu k postupu na africký šampionát.

Reklama