Hlavní obsah

Hvězda Chelsea provokuje kouče. Místo působení? Inter!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn/Praha

Před koncem roku hvězdný fotbalový útočník Romelu Lukaku v rozhovoru pro Sky Italia uvedl, že není spokojený se svou rolí v Chelsea. Německý kouč Thomas Tuchel prohlásil, že s belgickým útočníkem musí dát řeč. Fanoušci nyní na sociálních sítích objevili zřejmě lehkou provokaci ze strany fotbalisty.

Foto: John Sibley, Reuters

Fotbalový útočník Romelu Lukaku není v Chelsea šťastný.

Článek

Nejdražší posila londýnského celku si v rozhovoru pro italskou televizi pustila pusu na špacír. „Nejsem se situací v Chelsea spokojený. Trenér se rozhodl hrát jiným stylem," řekl Lukaku. Tím si vystavil stopku pro nedělní zápas proti Liverpoolu.

Jeho slova vyvolala v Anglii pozdvižení, Tuchel si Lukaka pozval na kobereček a až po rozhovoru s ním se rozhodne, zda ho nasadí do příštího zápasu proti Tottenhamu v Carabao Cupu. Fanouškům neunikla i lehká provokace ze strany osmadvacetiletého útočníka.

Na jeho oficiálním facebookovém účtu totiž v informacích jako aktuální působiště figuruje italský celek Inter Milán, ze kterého do Chelsea v létě přestoupil. Fanoušci spekulují, zda tam tato informace byla vždy, nebo si ji změnil po inkriminovaném rozhovoru. Ať už tak, či tak, k lepší atmosféře v Blues to zřejmě nepřispěje.

Reklama

Související témata: