Hlavní obsah

Hvězda Manchesteru United do PSG? Dohoda je blízko!

Paříž/Praha

Přestup roku? Francouzské záložní eso Manchesteru United Paul Pogba je údajně blízko dohodě s giganty Ligue 1 Paris Saint-Germain, kteří posilují svůj tým pro nadcházející ročník Ligy mistrů.

Foto: Franck Fife, Reuters

Je francouzský reprezentant Paul Pogba na cestě z Manchesteru United?

Článek

V letním přestupovém období, které bylo nabité hlavně kvůli mistrovství Evropy, už Pařížané získali do svých řad Giniho Wijnalduma, bývalého kapitána Realu Madrid Sergia Ramose a hrdinu finálového penaltového rozstřelu Eura 2020 Gianluigiho Donnarummu – všechny na základě bezplatných přestupů.

Za necelých 71 milionů dolarů (přes 1,5 miliardy korun) do klubu přišel také nedávný vítěz Serie A s Interem Milán, pravý bek Achraf Hakimi. Svěřenci Mauricia Pochettina však s utrácením, i přes avizované snižování počtu hráčů, aby získali zpět nejméně 211 milionů dolarů (4,6 miliardy korun), nekončí.

Sportovní ředitel klubu Leonardo i přesto pokračuje v údajném jednání s francouzským reprezentantem Paulem Pogbou. Zdroje z okolí klubu tvrdí, že dohoda s Pogbou je blízko i přes to, že sám hráč kdysi dával najevo svůj zájem hrát v Realu Madrid.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Paul Labile Pogba (@paulpogba)

Spekuluje se, že Manchester má za svou hvězdu požadovat sumu kolem 90 milionu dolarů (téměř 2 miliardy korun). Pogba, kerého zastupuje hvězdný superagent Mino Raiola, by se v případě uskutečnění transferu stal třetím nejlépe placeným hráčem PSG po Neymarovi a Mbappém.

S potenciálním příchodem 28letého hráče budou Leonardo i fanoušci PSG doufat, že mít ve svých řadách spoluhráče z reprezentace přesvědčí Mbappého, aby zůstal. I jemu, stejně jako Pogbovi, za necelý rok končí smlouva, kterou nehodlá prodloužit.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.