Hlavní obsah

Jak zastavit Lišky? Stáhnout je z kůže! Ani drsný recept nefunguje

Londýn

Celá Anglie je z nich paf. Lišky z Leicesteru sedm kol před koncem stále drží pětibodový náskok před druhým Tottenhamem. Soupeři nevědí, co s nimi. Což takhle je rovnou stáhnout z kůže? Jak se v přehledu vtipných a bizarních scének 31. kola fotbalové Premier League přesvědčíte, ani drsný recept nefunguje. Senzační lídr dál mašíruje za svým.

Foto: Sport.cz s použitím ČTK/AP

Video již není dostupné

Článek

Víte, jak vypadá liška stažená z kůže? Poněkud drsná představa je ve fotbalovém podání úsměvná a vtipná. Když se německý obránce Robert Huth prodral na hrot, soupeř z něj prostě stáhl dres a obnažil na tílko.

Jenže málo platné, ani tohle na Leicester City neplatí. O víkendu si připsal další těsné vítězství. Potřetí v řadě vyhrál 1:0, nyní to odnesl Crystal Palace. Svěřenci Claudia Ranieriho v závěru sezóny sice svou hrou neohromují tak jako dříve, nicméně účelný styl přináší body a to je v současné chvíli prvořadé.

„Fanoušci zpívají, že jdeme vyhrát ligu, ale ještě nic není definitivní. Musíme zůstat klidní a soustředění. Čeká nás náročný závěr sezóny. Vbíháme do cílové rovinky a já jsem zvědavý, jak moje koně poběží," drží Ranieri emoce na uzdě.

„Leicester má vyvážené mužstvo. Myslím, že je bude náročné dostihnout, titul si jeho hráči zaslouží," říká Alan Pardew, jeho protějšek z lavičky Crystal Palace.

Získají letos fotbalisté Leicesteru v Premier League titul?
Ano
81,5 %
Ne
18,5 %
Celkem hlasovalo 2333 čtenářů.

Reklama

Související témata: