Hlavní obsah

Kvůli covidu byl v anglické lize odložen i zápas mezi Aston Villou a Burnley

Sobotní zápas anglické fotbalové ligy mezi Aston Villou a Burnley se neuskuteční kvůli rozšíření nákazy koronavirem v domácím týmu. Jde již o šesté víkendové utkání 18. kola, které vedení Premier League bylo nuceno odložit kvůli covidu.

Foto: David Davies, ČTK/AP

Villa Park zůstal zavřený, zápas Aston Villy s Burnley je odložen.

Článek

Ani Aston Villa nezveřejnila počet pozitivních případů, ale uvedla, že po výsledcích testů nemá dostatek hráčů schopných nastoupit. Vedení soutěže na žádost birminghamského klubu duel s Burnley zhruba dvě hodiny před výkopem odložilo.

Burnley, kde působí i český reprezentační útočník Matěj Vydra, kvůli velkému počtu nakažených v soupeřově týmu neodehrálo ani středeční utkání s Watfordem.

Z dnešních šesti plánovaných zápasů anglické ligy zůstává v programu pouze večerní souboj Leedsu s Arsenalem. V neděli by se měly odehrát duely Newcastle - Manchester City, Wolverhampton - Chelsea a Tottenham - Liverpool.

Celkem bylo za poslední dobu v Premier League kvůli onemocnění covid-19 odloženo už deset utkání. Vedení soutěže v reakci zpřísnilo hygienická opatření a zvýšilo frekvenci testování.

Reklama

Související témata: